Koti paras-kryptovaluutta

Paras kryptovaluutta

TOP-3 parhaat kryptovaluutat vuonna 2021

Kaikki kryptovaluutat

Paras kryptovaluuttaa riippuu osittain myös tietämyksestäsi eri kryptovaluutoista ja omasta riskinsietokyvystä.

Siitä on nyt yli vuosikymmen kun mysteerimies Satoshi Nakamoto kehitti Bitcoinin, maailman ensimmäisen ja tunnetuimman kryptovaluutan. Kuitenkin huolimatta sen tunnettuudesta se ei ole suinkaan ainoa tai yksi ainoa kryptovaluutta.

Kuten voidaan huomata, uusia kryptovaluuttoja ja aiheeseen liittyviä teknologioita kehitetään jatkuvasti. Nykyään maailmassa on jo yli 8000 erilaista kryptovaluuttaa, kun altcoinit lasketaan mukaan.

Mistä tietää mihin kryptovaluuttaan kannattaa sijoittaa, kun tarjoilla on otsikoissa pyöriviä megavaluuttoja ja vähemmän tunnettuja digitaalisia valuuttoja joista et ole ikinä ehkä edes kuullut.

Tässä ovat 3 parasta kryptovaluuttaa joihin voit sijoittaa 2021.

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin on dominoinut lähes poikkeuksetta kaikkien olemassaolovuosiensa ajan kryptovaluuttamarkkinita. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö mukaan olisi mahtunut ylä- ja alamäkiä.

Itse asiassa Bitcoin kävi ensimmäisen kerran 20 000 dollarissa jo vuonna 2017, ennen kuin sen arvo hetkellisesti romahti vuonna 2018 käyden vain 3000 dollarissa. Kuitenkin olemme nähneet vahvan comebackin, jossa arvo ensin nousi 30 000 dollarin paikkeille ja pysytteli pitkään sen molemmin puolin, nyt viimeisimmät hinnat ovat näyttäneet Bitcoinin olevan hyvin vahva valuuttaa sen hipoessa 50 000 dollarin rajaa.

Bitcoin on myös markkina-arvoltaan ylivoimaisesti suurin. Pelkästään Bitcoin markkinoiden arvo on yli 500 miljardia ja Bitcoinin osuus koko kryptomarkkinoista on huikeat 57%.

Tottakai Bitcoin on hyvin riski sijoitus, mutta monet valuuttaan sijoittaneet tiedostavat tämän ja se kuuluu osakseen heidän strategiaa. Sanomattakin selvää, mukaan on mahtunut niin voittajia kuin häviäjiä.

Osta Bitcoineja tästä.

2. Ethereum (ETH)

Kryptovaluuttojen päällimmäisenä ideana on luoda yksi universaali valuutta, joka käy maksutapana kaikkialla. Ethereum vie muita virtuaalivaluuttoja pidemmälle tämän idean, sillä heillä ideologiana on luoda koko digitaalinen järjestelmä universaaliksi, siten että niin sanotut ”nodet” korvaavat serverit maailmanlaajuisesti luoden yhden ison tietokoneen koko maailman digitaalisesta areenasta.

Ethereum on myös hyvin uniikki lohkoteknologiaa hyödyntävä järjestelmä, jonka oma virtuaalivaluutta kulkee nimellä Ether. Bitcoinin lisäksi nimenomaan Ether on maailman toiseksi suosituin ja vaihdetuin kryptovaluutta, jonka markkinarvo huitelee 80 miljardin dollarin paikkeilla.

Mutta se mikä kiinnittää huomion on Ethereum teknologia, jota itse asiassa monet uudet virtuaalivaluutat hyödyntävät. Tämä tarkoittaa, että Ethereumiin sijoittavat ihmiset sijoittavat sekä uuteen teknologiaan, että kolikkoihin itsessään joka nostaa sijoituksen kokonaisarvoa.

Osta Etherumia tästä.

3. Litecoin (LTC)

Kryptovaluutat ovat usein vaikeasti ymmärrettäviä ja komplekseja lohkoketjuteknologiaa hyödyntäviä rakenteita. Litecoinin ideana oli helpottaa tavallisten ihmisten ymmärrystä siitä missä kaikessa on kyse.

Itse asiassa alunperin ideana oli luoda Bitcoinista niin kutsuttu Lite versio, joka voitiin mieltää esimerkiksi Bitcoinin kakkosvaluutaksi.

Litecoin hyödyntää samaa teknologiaa, jota perinteinen Bitcoin hyödyntää, mutta Litecoineissa transaktiot ja siirrot kestävät vain 4 minuuttia, kun Bitcoineissa ne kestävät yli tuplasti tuon ajan.

Viimeaikoina Litecoin on myös ollut huomattavasti suositumpi louhintavaihtoehto verrattuna Bitcoininiin, joka vaatii koneilta jo uskomatonta suorituskykyä ja lähes ilmaista sähköä.

Bitcoinin ja Ethereumin lisäksi Litecoin todellakin on varteenotettava vaihtoehto, jonka arvo on kasvanut tasaisesti vuosien saatossa. Kaikilla kryptovaluutoilla on omat etunsa joihin kannattaa tutustua.

Tässä olivat 3 mielestämme parasta sijoitusvaihtoehtoa niin kokeneemmille kuin aloittelevillekkin kryptosijoittajille.

Osta Litecoineja tästä.