Koti kryptovaluutat

Näin sijoitat kryptovaluuttoihin turvallisesti.

Mitä ovat kryptovaluutat?

Kryptovaluutat tulivat tunnetuiksi Bitcoinin läpimurron myötä, jolloin niiden suosio kasvoi raketin lailla vuonna 2017. Nyt etenkin viimeaikoina Bitcoinille ja muille kryptovaluutoille on annettu runsaasti tilaa. Monet sijoittajat hakevat jännitystä ja potentiaalia äkkirikastumiseen jota todellakin kryptovaluutat tarjoavat.

Itse asiassa joka päivä jokin kryptovaluutta tai niin sanottu ”altcoin” raketoi, eli nousee tuhansia prosentteja. Kannattaa kuitenkin suhtautua vähemmän tunnettuihin kolikkoihin varauksella, sillä ne ovat alttiita markkinoiden manipulaatiolle, jossa yksi tekijä ostaa suurella pääomalla varannot tyhjiksi.

Tämän sivun tarkoituksena on tutustuttaa sinut kryptovaluuttoihin ja samalla kerromme sinulle miten voit ostaa valuuttaa itsellesi turvallisesti.

Parhaat välittäjät

 • 4.3/5
  nexo.ioLogo
  nexo.io
  Steikkaus
  APY asti 8%
  42+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP
  On saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja
  Laadukkaalle käyttökokemukselle
  • 1 Maksutavat/talletustavat
  • APY ehdoista riippuen 8 % Tarjoaa jopa
  • €2000000 Talletusraja

 • Nopea talletus4.6/5
  Plus500Logo
  Plus500
  Perustaa/aloittaa2007
  Luotettava pelaaja
  0+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien
  On saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja
  Laadukkaalle käyttökokemukselle
  • 0 Maksutavat/talletustavat

  77 % piensijoittajista voi menettää rahaa käydessään kauppaa CFD-tuotteilla tämän palveluntarjoajan kanssa. Sinun tulee harkita tarkasti, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

 • 4.6/5
  bitpandaLogo
  bitpanda
  Steikkaus
  APY asti yes%
  0+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien
  On saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja
  Laadukkaalle käyttökokemukselle
  • 0 Maksutavat/talletustavat
  • APY ehdoista riippuen yes % Tarjoaa jopa

 • Nopea talletus4.8/5
  coinmotionLogo
  coinmotion
  Suomenkielinen
  Livechat
  5+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP
  Kryptovaluuttakortti
  matalat kulut
  • 3 Maksutavat/talletustavat
  • €2500 Talletusraja
  • €20000 Kuukausittainen talletusraja

 • Nopea talletus4.8/5
  etoroLogo
  etoro
  Suomenkielinen
  Livechat
  51+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien Bitcoin, Cardano, Polygon, Avalanche
  Kryptovaluuttakortti
  matalat kulut
  • 13 Maksutavat/talletustavat
  • APY ehdoista riippuen 4.3 % Tarjoaa jopa
  • €10000 Talletusraja

 • Näin ostat kryptovaluuttaa turvallisesti

  Kryptovaluutta sijoittamisen aloittaminen on turvallista ja jo pienellä pääomalla voi päästä mukaan reiluihin tuottoihin. Pienien investointien avulla on helppo tutustua kryptovaluuttojen ostamiseen, holdaamiseen ja myymiseen ja pikkuhiljaa siirtyä enemmän strategisempaan suuntaan.

  Verkossa on useita erilaisia kaupankäyntialustoja, joiden avulla on mahdollista sijoittaa erilaisiin kryptovaluuttoihin. Näillä sivuilla olemme listanneet kaikki sellaiset markkinapaikat, joista on turvallista ja helppoa ostaa kryptovaluuttoja.

  Koska kryptovaluutat ovat digitaalista virtuaalivaluuttaa tapahtuu niiden ostaminen ja hallinointi myös täysin digitaalisesti. Poikkeuksena tietysti säilyttämisessä on tyylistä riippuen, joko fyysinen lompakko tai perinteinen kynä ja paperilappu, jossa on lompakkosi tunnukset.

  Virtuaalivaluuttojen arvo ei perustu minkään pankkijärjestelmän alaisuuteen, jonka takia niiden arvo määräytyy täysin sijoittajien uskomusten perusteella. Tästä syystä kurssivaihteluvat voivat olla uskomattoman hurjia.

  Ovatko kryptovaluutat tulevaisuutta?

  Monet asiantuntijat, pankkiiriliikkeet ja sijoittajat uskovat vahvasti scifi elokuvien käyvän toteen. Eli toisinsanoen monet uskovat virtuaalisten valuuttojen syrjäyttävän perinteiset valuutat, koska niiden arvo on paremmin määritelty ja niitä on lähes mahdoton manipuloida. Ne ovat myöskin huomattavasti turvallisempia käyttää kuin perinteiset valuutat sillä yksikään hakkeri ei voi päästä niihin käsiksi, koska niiden verifiointi ja louhiminen tapahtuu samanaikaisesti miljoonilla eri palvelimilla ympäri maailman.

  Mutta miksi ihmiset haluavat jo nyt hypätä kelkkaan vaikka käyttökohteita on toistaiseksi melko vähän? Syy on selkeä. Sijoittajat uskovat varmasti virtuaalivaluuttojen arvon nousevan, jonka takia he haluavat olla ensimmäisten joukossa rikastumassa.

  Sitäpaitsi jo nyt on nähty, että monet yritykset ja ja valtiot ovat ottaneet käyttöön virtuaalivaluuttoja osana maksutapoja. Yksi parhaimmista uutisita oli Paypal ja Skrillin tiedotus virtuaalivaluuttojen hyväksymisestä osana maksutapoja.

  Mitä virtuaalivaluuttoja suosittelisit?

  Mielestämme tällä hetkellä kannattaa kohdistaa huomio suurimpien markkinaarvojen valuuttoihin, joita ovat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) ja monta muuta.

  Altcoineista

  Altcoinit ovat niin sanottuja alivaluuttoja eli uusia ei tunnettuja kryptovaluuttoja, joita ilmestyy markkinoille jatkuvasti. Monet yritykset ovat luoneet itselleen virtuaalivaluuttoja osana rahoitusstrategiaa, joka on melko mielenkiinoista.

  Myös Altcoinit ovat hyvä vaihtoehto niille jotka kaipaavat enemmän riskiä ja suurempia tuottoja. Altcoinien kohdalla on kuitenkin suositeltavaa, että kaupat kannattaa tehdä jopa päivän sisällä ja holdaamista kannattaa välttää.

  Tutustu lohkoketjuteknologiaan

  Monien mielestä lohkoketjuteknologia on suurin läpimurto sitten internetin jälkeen, joka todellakin tarkoittaisi että seuraava paradigman muutos on siirtyminen perinteisistä valuutoista uusiin virtuaalivaluuttoihin.