Koti kryptovaluutat ethereum

Osta Ethereum

Ethereum yleiskatsaus

Ethereumin valuuttayksikkö on ETH ja se on perustettu vuonna 2015 Vitalik Buterin toimesta. Yhden ”blockin” koko on ollut kymmenissä kilotavuissa. Ethereum käyttää salausalgoritminaan Ethash -tekniikkaa ja sillä käydään kauppaa lähes kaikissa maailman pörsseissä.

Ethereum on hyvin mielenkiintoinen virtuaalivaluutta tai lohkoketjuteknologia -järjestelmä, jonka tunnetuin kryptovaluutta on Ethereum ja muutamat vähemmän tunnetut altcoinit.

Bitcoinin lisäksi myös Ethereum on alkanut nauttimaan median huomiosta sen arvon noustua merkittävästi viime vuosien aikana.

Ethereum ostaminen

Ethereum on muiden virtuaalivaluuttojen tapaan digitaalinen valuutta, jolloin sen ostaminen tapahtuu täysin digitaalisessa ympäristössä. Katso sivuiltamme suosituimmat kauppapaikat Ethereumin ostamiselle.

Suosittelemme myös varmistamaan ostamisen jälkeen kolikkojen turvallisen säilyttämisen näiden ohjeiden mukaisesti.

Niille jotka ovat kiinnostuneita Ethereumista sijoitusmielessä, kannattaa tutustua mahdollisuuksiin ja tulevaisuuden näkymiin projektin virallisilla sivuilla Ethereum.org.

Miten Ethereum syntyi?

Vitalik Buter kehitti vuonna 2015 oman lohkoketjuteknologia järjestelmänsä, johon myös kryptovaluutta Ethereum (ETH) pohjautuu.

Virtuaalivaluutan lisäksi Ethereum järjestelmään käytetään myös huomattavasti monipuolisemmin kuin muita vastaavia projekteja. Esimerkiki monet kryptovaluutat käyttävät Ethereum sovellusta niiden pohjanaan.

Ethereum järjestelmä tarjoaa siis monille Altcoineille oman Ethash salausjärjestelmän.