Koti uusi-kryptovaluutta

Uusi kryptovaluutta

Uudet kryptovaluutat tarjoavat parhaimmillaan erittäin tuottoisan sijoituskohteen korkealla riskillä.

Bitcoin aikoinaan herätti huomioita nopealla arvonnousullaan, joka loi myös suomeen lukuisia ”tuntemattomia” miljonäärejä. Ennen kaikkea se kuitenkin toi runsasta näkyvyyttä koko kryptosijoittamiselle ja sitä kautta paljon pääomaa virtuaalivaluuttapörsseihin.

Monet kryptoihin sijoittavat jahtaavat samaa Bitcoinin tuomaa huumaa. He käytännössä etsivät uusia potentiaalisia sijoituskohteita joiden ”volatiliteetti” eli arvonvaihtelut jopa päivän sisällä ovat aivan omaa luokkaansa.

Suosittelemme sijoittamaan kryptovaluuttoihin esimerkiksi eToron kautta, koska komissiot ovat alhaiset ja samalla voit seurata muita tunnettuja kryptosijoittajia ja käydä samat kaupat heidän kanssaan samaan aikaan.

Tässä kirjoituksessa kerromme sinulle mistä löydät uudet virtuaalivaluutat ja ehdit ajoissa kultajunaan, jos sellaista tulee. Muista kuitenkin, että etenkin uusiin kryptovaluuttoihin sijoittaminen on erittäin riskialtista touhua ja koko pääomasi on vaarassa. Sijoita vain se pääoma, jonka olet valmis häviämään.

Löydät ICO:t

ICO tarkoittaa Initial Coin offering, joka esimerkiksi osakkeissa vastaa sijoittajille järjestettävää osakeantia. Jos löydät tällaisia kryptovaluutta projekteja, jotka ovat anti vaiheessa voi sijoituksella tehdä hyvällä tuurilla merkittävää voittoa.

Tällaisia ICO vaiheessa olevia valuuttoja on vaikea löytää, jonka takia aiheen ympärille on luotu yhteisöjä ja palveluita. Esimerkiksi ICOalert.com sivusto kerää valuutta kehittäjien projekteja julkisesti nähtäville ja antiin ja sitä kautta sijoittajat voivat päästä mukaan jo valuuttojen elinkaaren alkuvaiheessa.

ICOalertin mukaan sivuston käyttäjämäärä tuplaantuu 2-4 viikon välein. Kävijämäärän lisääntyminen kuvastuu palvelun suosiota ja kertoo ehkä jotain sen toimivuudesta.

Arvioi uuden kryptovaluutan potentiaalia

Aina sijoituskohteita tutkittaessa ja analysoitaessa on katsottava kokonaiskuvaa. Kryptovaluuttojen kohdalla on joitakin trendejä, jotka esiintyvät ennen kuin valuutta menee ”viraaliksi” tai kohtaa merkittävän arvonnousun.

Pyrimme mahdollisimman selkeästi tuomaan uusiin kryptovaluuttoihin liittyvät seikat esille, jotta sinä voit tehdä omat päätökset. Jo tässä kohtaa kuitenkin sanomme, että tämä artikkeli on tehty vain sivistystarkoituksessa, emmekä siksi ota mitään vastuuta sijoitusten tulkitsemisesta.

Tee aina omat johtopäätökset ja arvioi itse sijoituskohteiden potentiaali.

Miten uniikki konsepti on ja mihin se perustuu?

Virtuaalivaluuttoja on jo tuhansia, joista moni ei näe edes päivänvaloa. Mikä siis tekee joistakin virtuaalivaluutoista niin merkittäviä? Me pyrimme aina löytämään ”idean” virtuaalivaluutan takana esittämällä kysymyksiä: miksi, miten, milloin? Näiden kysymyksien avulla uskomme löytävämme vastauksen siihen miksi kryptovaluutassa saattaisi olla potentiaalia.

Näihin kysymyksiin löytää vastaukset parhaiten verkkoa selaamalla: Reddit, Twitter, Telegram ryhmät, Github ja niin edelleen.

Mikä on valuutan markkina-arvo?

Markkina-arvo vaikuttaa aina sijoituskohteiden suosioon ja kurssien tasaisuuteen. Mitä suurempi markkina-arvo jollakin sijoituskohteella on, sitä vakiintuneempi asema yrityksellä on sijoittajien keskuudessa. Sama pätee myös virtuaalivaluuttoihin, kun katsotaan Bitcoinia tai Ethereumia.

Yleensä start-up tai kasvuvaiheessa olevien virtuaalivaluuttojen markkina-arvo on melko pieni, mutta se kasvaa eksponentiaalisesti päivien tai tuntien kuluessa, mikäli kyseessä on ”trendaava valuutta”.

Jo tämän ilmiön perusteella on mahdollista havaita potentiaalisia uusia virtuaalivaluuttoja esimerkiksi Coinmarketcap -sivustolta.

Tunnista lohkoketjuteknologia kolikon takana

Blockchain eli lohkoketjuteknologia, jotka uusi valuutta käyttää, vaikuttaa merkittävästi siihen minkä valuaation kryptovaluutta voi saada. Tänä päivänä esimerkiksi monet uudet kryptovaluutat pohjautuvat Ethereum teknologiaan ja yhä harvempi Bitcoin-teknologiaan.

Näiden lohkoketjujen välillä on merkittäviä eroja niiden käytettävyydessä, jos mietitään esimerkiksi sovelluskehitystä tai muuta futuristista optiota valuuttojen käyttökohteelle.

Mainitaan vielä sen verran: jos jokin uusi virtuaalivaluutta käyttää toisen kolikon teknologiaa. Sijoittaja joutuu ensin ostamaan kyseistä kolikkoa, jolta teknologia on peräisin ja vasta sitten hän voi ostaa uutta valuuttaa.

Kuka tai ketkä ovat valuutan takana

Kuten tiedämme monesti kaikkein tunnetuimmat virtuaalivaluutat liittyvät toisiinsa ainakin kehittäjien perusteella. Esimerkiksi Ethereumin kehittäjä on mukana monessa muussa virtuaalivaluutta projektissa, joista vain harva on ollut menestystarina.

Me tulkitsemme myös omistusosuuksia näiden kehittäjien joukossa esimerkiksi seuraavassa tilanteessa. Jos uusi kryptovaluutta käyttää Ethereum teknologiaa ja se on antanut Ethereumin kehittäjälle 50% omistuksen voi tämä 50 prosentin omistus koitua valuutan kohtaloksi, kun kehittäjä päättää myydä omistuksena se tuhoaa valuutan kurssin.

Parhaat välittäjät

 • 4.3/5
  nexo.ioLogo
  nexo.io
  Steikkaus
  APY asti 8%
  42+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP
  On saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja
  Laadukkaalle käyttökokemukselle
  • 1 Maksutavat/talletustavat
  • APY ehdoista riippuen 8 % Tarjoaa jopa
  • €2000000 Talletusraja

 • Nopea talletus4.6/5
  Plus500Logo
  Plus500
  Perustaa/aloittaa2007
  Luotettava pelaaja
  0+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien
  On saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja
  Laadukkaalle käyttökokemukselle
  • 0 Maksutavat/talletustavat

  77 % piensijoittajista voi menettää rahaa käydessään kauppaa CFD-tuotteilla tämän palveluntarjoajan kanssa. Sinun tulee harkita tarkasti, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

 • 4.6/5
  bitpandaLogo
  bitpanda
  Steikkaus
  APY asti yes%
  0+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien
  On saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja
  Laadukkaalle käyttökokemukselle
  • 0 Maksutavat/talletustavat
  • APY ehdoista riippuen yes % Tarjoaa jopa

 • Nopea talletus4.8/5
  coinmotionLogo
  coinmotion
  Suomenkielinen
  Livechat
  5+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP
  Kryptovaluuttakortti
  matalat kulut
  • 3 Maksutavat/talletustavat
  • €2500 Talletusraja
  • €20000 Kuukausittainen talletusraja

 • Nopea talletus4.8/5
  etoroLogo
  etoro
  Suomenkielinen
  Livechat
  51+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien Bitcoin, Cardano, Polygon, Avalanche
  Kryptovaluuttakortti
  matalat kulut
  • 13 Maksutavat/talletustavat
  • APY ehdoista riippuen 4.3 % Tarjoaa jopa
  • €10000 Talletusraja