Siirry suoraan sisältöön

Shiba Inu (SHIBA) - kuukauden raketti!

Shiba Inu meemi-valuutta on viimeisen 7 päivän aikana noussut yli 700 prosenttia, mistä on kyse?

Shiba Inu on koirarotu, mutta tällä kertaa tarkoitamme niin sanottua meme kolikkoa, joka on noussut jo yli 760 prosenttia viimeisen 7 päivän aikana.

Eikö Dogecoinin pitänyt olla se oikea meemivaluutta?

Tarkalleen ottaen SHIB virtuaalivaluutta raketoi 768,91% viimeisen 7 vuorokauden aikana ja sillä käytiin kauppaa ennätysmäiseen tahtiin.

Me itse tankkasimme Shiba Inu kolikkoa ja luovuimme Dogecoin positiosta Elon Muskin Saturday livessä antaman lausunnon takia. Kaukana Dogesta emme kuitenkaan ole sillä kolikon kuvassa komeilee juurikin Shiba Inu rotuinen koira.

Shiba Inu virtuaalivaluutta

SHIBAA on kutsuttu ”dogecoinkilleriksi”

Osta Shiba Inu virtuaalivaluuttaa

Shiba Inu virtuaalivaluuttaa on tällä hetkellä saatavilla vain harvalla internetin kauppapaikalla. eToro hiljattain listasi Dogecoinin alustalleen, sama Binance. Dogecoin on neljänneksi suurin kryptovaluutta markinna-arvoltaan, kun SHIB on uusi kolikko, joka on nopeasti saavuttanut jo 30. sijan kryptokolikkojen top-listoilla.

  • SHIB ostaminen on helppoa avaa tili valitsemallesi kaupankäyntialustalle
  • Talleta rahaa sopivalla maksuvaihtoehdolla
  • Sijoita haluamasi summa suoraan kryptovaluuttaan ja säilö kolikot joko kaupankäyntialustalle tai krypto-lompakkoon.

Mikä tekee SHIB tokenista paremman kuin DOGE?

SHIB valuutta on ERC-20 token, sen määrästä 50 prosenttia on lukittu Uniswapille (UNI) ja loput 50 prosenttia on käytetty Ethereum (ETH) perustajalle Vitalik Buterille. Tämä käy ilmi Shibacoinin omilta verkkosivuilta.

Viimepäivien aikana myös Dogecoinilta vaikuttavia kolikoita on saapunut kaupankäyntiin, joiden kaikkien teema vaikuttaa olevan Shiba Inu. Kaikki nämä ovat nousseet reilusti.

Kannattaako Shiba Inu kolikkoa ostaa?

Päätä itse oletko valmis ottamaan riskin sijoituksesta. Me ainakin sijoitimme 20 prosenttia krypto-portfoliostamme Shiba Inu valuuttaan, koska uskomme sen syrjäyttävän Dogecoinin monellakin mittarilla.

SHIBA kolikolla on hyvä todennäköisyys kasvattaa arvoaan, kun sen tuplaantuminen vaatii vain 500 000 dollarin edestä longaajia, kun taas DOGE:ssa se vaatii 8,2 miljardia, jota on lähes mahdoton saavuttaa.