Siirry suoraan sisältöön

Paras Bitcoin Pörssi 2022

Artikkelin tarkoituksena on tutustuttaa lukija eri kaupankäyntialustoihin, joissa voi ostaa Bitcoineja. Selvitimme parhaimman pörssin tälle vuodelle!

Monet Bitcoinista kiinnostuneet sijoittajat jättävät lopulta sijoituksen tekemättä, koska he eivät tiedä mistä ja miten aloittaa. Me selvitimme, mitä vaihtoehtoja Bitcoin-sijoittajilla on ja missä Bitcoineja kannattaa oikeasti ostaa.

Ennen kuin jatkamme eteenpäin voit lukea lisää Bitcoin valuutasta. Lyhyesti kyseessä on maailman suosituin ja arvokkain kryptovaluutta, jonka kysynnälle ei näy loppua.

Perustamme väitteemme paras Bitcoin pörssi, testitulokseen ja omiin kokemuksiimme, joita olemme vuosien varrella keränneet. Pisteitä saa hinnastosta, asiakaspalvelusta, helppokäyttöisyydestä ja yleisesti koko käyttökokemuksesta.

paras Bitcoin pörssi

Paras Bitcoin pörssi 2022

Paras Bitcoin pörssi 2022 kisan kärkikolmikko on mielestämme eToro, Binance ja Nordnet. Jaamme sijat 1,2 ja 3 näiden kaupankäyntialustojen kesken, sillä suurin osa kauppapaikoista karsiutuu jo tuntemattomuuden vuoksi pois. Monet sijoittajat karttavat tuntemattomia kaupankäyntialustoja tai sellaisia kauppapaikkoja joista he eivät ole ikinä kuulleetkaan. Arviomme parhaasta kryptopörssistä:
  1. eToro on ylivoimaisesti paras Bitcoin pörssi vuodesta toiseen. Palvelu tarjoaa edullisen ja helppokäyttöisen kaupankäyntialustan kaikille kryptosijoittajille. Kun käytät eToroa, sinun ei tarvitse erikseen hankkia Bitcoin-lompakkoa vaan voit säilöä valuutat palveluun.
  2. Toiseksi valikoitui Binance, jonka kattava kryptovalikoima tarjoaa jokaiselle sijoittajalle mielenkiintoa. Binancea on kuitenkin huomattavasti vaikeampi käyttää kuin eToroa ja etenkin aloittaville sijoittajille tämä kauppapaikka voi olla haastava.
  3. Nordnet on jokaisen perinteisen sijoittajan tunnistama alusta, joka tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa Bitcoineihin. Tähän listaukseen palvelu pääsee vain sen takia, että kyseessä on tuttu ja turvallinen pohjoismainen kaupankäyntialusta. Kustannukset ovat tässä kauppapaikassa korkeimillaan.
Arvosana
5/5
Käy kauppaa kryptovaluutoilla eTorolla
* Pääomasi voi olla vaarassa. Muita maksuja voidaan soveltaa.

Mikä on paras Bitcoin pörssi – miten se määritellään?

Aikaisemmin hieman sivusimme aihetta, eli niitä arviointikriteereitä, joihin perustamme listauksemme. Aloittaessasi kryptosijoittamista haluat päästä mahdollisimman nopeasti jyvälle siitä mistä oikeasti on kyse.  Koko kryptovaluutta konsepti voi tavallisen sijoittajan korvaan tuntua vaikealta, saatikka kokemattomalle sijoittajalle.

Siksi me haluamme esitellä sinulle sellaisia vaihtoehtoja, joilla pääset nopeasti alkuun ja saat tehtyä mahdolliset sijoitukset ongelmitta.

Paras Bitcoin pörssi on sellainen, joka sopii kunkin sijoittajan henkilökohtaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten kustannukset, kaupankäynnin helppous tai yleinen joustavuus on eToro vastaus näihin kaikkiin kysymyksiin.

Kyseinen yritys on aikaisemmin ollut tunnettu johdannaistuotteistaan, mutta nykyään monet kryptovaluutoista innostuneet sijoittajat ovat löytäneet palvelun. Palvelussa voi siis sijoittaa muihinkin kryptovaluuttoihin, kuin pelkästään Bitcoineihin.

Parhaimmat kaupankäyntialustat ovat selkeitä ja läpinäkyviä

Jokainen meistä haluaa kaupankäyntialustan, joka on luotettava ja helppokäyttöinen, mutta haastavuus iskee siinä kohtaa, kun puhutaan nimenomaan Bitcoin pörssistä. Tavallisille sijoitustuotteille on huomattavasti enemmän tarjontaa kuin kryptovaluutoille.

Euroopassa virtuaalivaluuttasijoittaminen on vielä todella monelle varsin vieras käsite, vaikka jokainen on varmasti kuullutkin Bitcoin miljonääreistä, jotka ovat yllättäen rikastuneet vuosikymmenen takaisilla sijoituksillaan.

Erityispiirre virtuaalivaluutoille Euroopassa on niiden sääntelemättömyys, eli kryptovaluuttoja ei sääntele mitkään regulaatiot, tahot tai muutkaan määräykset vaan kyseessä on puhtaasi markkinoiden kysynnän ja tarjonnan mukaisesti määräytyvä hinta, jonka takia korkea volatiliteetti eli vaihtelevuus päivänsisäisissä kursseissa on kryptovaluuttojen kohdalla suurta.

eToro on siitä poikkeuksellinen kauppapaikka, että vaikka se tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden käydä kauppaa reguloimattomilla sijoitustuotteilla, sen toimintaa valvoo useat finanssialan tahot ja viranomaiset.

Asiakaspalvelu ja helppokäyttöisyys näyttelee merkittävää roolia

Koska kryptovaluutat ovat monille asiasta kiinnostuneille täyttä hepreaa, mutta he uskovat siihen ja haluavat aidosti mukaan sijoittamaan tulevaisuuden teknologiaan, on hyvin tärkeää, että myös heille annetaan mahdollisuus ostaa Bitcoineja.

Tästä syystä olemme ottaneet myös asiakaspalvelun tavoitettavuuden, ystävällisyyden ja ammattitaidon huomioon tehdessämme tätä vertailua. Monet saattavat tarvita apua ja sitä harvoin on saatavilla Suomen kielellä etenkin, kun on kyse kryptovaluutoista.

Monet suomalaiset piensijoittajat turvautuvatkin internetissä toimiviin sivustoihin, kuten tämä. Näin he saavat tiedonjanonsa sammutettua, sekä lisätietoa tärkeistä heitä itseään kiinnostavista asioista.

Mikä on paras paikka ostaa Bitcoineja – Virtuaalivaluutat.net vastaa

Jokainen, joka haluaa sijoittaa Bitcoineihin, on varmasti törmännyt jo tässä kohtaa useisiin eri vaihtoehtoihin. Ja juuri siksi, koska vaihtoehtojen kirjo on niin laaja, he haluavat lisätietoa siitä minkälaisista kauppapaikoista oikeasti on kyse.

Mielestämme eToro on ylivoimaisesti paras paikka sijoittaa Bitcoineihin ainakin tällä hetkellä. Suomalaisille ei ole tarjoilla montakaan Bitcoin pörssiä, joka olisi yhtä helppokäyttöinen, läpinäkyvä ja selkeästi ymmärrettävä kuin tämä kaupankäyntialusta.

Näin pääset ostamaan Bitcoineja:

  1. Avaa tili eTorolle ja vahvista rekisteröityminen
  2. Siirrä rahaa eToro-tilillesi
  3. Osta haluamaasi virtuaalivaluuttaa ja siirrä se halutessasi säilöön omaan lompakkoosi.

 

Toivomme, että tästä kirjoituksesta oli sinulle aidosti hyötyä. Jos haluat lisää tietoa virtuaalivaluutoista ylipäätänsä tai esimerkiksi kursseista, tutustu rauhassa sivustoomme. Löydät kaiken tiedon mitä tarvitset kryptosijoittamisen aloittamisen.