Koti paras-bitcoin-porssi

Paras Bitcoin Pörssi 2022

Artikkelin tarkoituksena on tutustuttaa lukija eri kaupankäyntialustoihin, joissa voi ostaa Bitcoineja. Selvitimme parhaimman pörssin tälle vuodelle!

Osta Bitcoineja turvallisesti

Monet Bitcoinista kiinnostuneet sijoittajat jättävät lopulta sijoituksen tekemättä, koska he eivät tiedä mistä ja miten aloittaa. Me selvitimme, mitä vaihtoehtoja Bitcoin-sijoittajilla on ja missä Bitcoineja kannattaa oikeasti ostaa.

Ennen kuin jatkamme eteenpäin voit lukea lisää Bitcoin valuutasta. Lyhyesti kyseessä on maailman suosituin ja arvokkain kryptovaluutta, jonka kysynnälle ei näy loppua.

Perustamme väitteemme paras Bitcoin pörssi, testitulokseen ja omiin kokemuksiimme, joita olemme vuosien varrella keränneet. Pisteitä saa hinnastosta, asiakaspalvelusta, helppokäyttöisyydestä ja yleisesti koko käyttökokemuksesta.

Paras Bitcoin pörssi 2022

Paras Bitcoin pörssi 2022 kisan kärkikolmikko on mielestämme eToro, Binance ja Nordnet. Jaamme sijat 1,2 ja 3 näiden kaupankäyntialustojen kesken, sillä suurin osa kauppapaikoista karsiutuu jo tuntemattomuuden vuoksi pois. Monet sijoittajat karttavat tuntemattomia kaupankäyntialustoja tai sellaisia kauppapaikkoja joista he eivät ole ikinä kuulleetkaan. Arviomme parhaasta kryptopörssistä:

 1. eToro on ylivoimaisesti paras Bitcoin pörssi vuodesta toiseen. Palvelu tarjoaa edullisen ja helppokäyttöisen kaupankäyntialustan kaikille kryptosijoittajille. Kun käytät eToroa, sinun ei tarvitse erikseen hankkia Bitcoin-lompakkoa vaan voit säilöä valuutat palveluun.
 2. Toiseksi valikoitui Binance, jonka kattava kryptovalikoima tarjoaa jokaiselle sijoittajalle mielenkiintoa. Binancea on kuitenkin huomattavasti vaikeampi käyttää kuin eToroa ja etenkin aloittaville sijoittajille tämä kauppapaikka voi olla haastava.
 3. Nordnet on jokaisen perinteisen sijoittajan tunnistama alusta, joka tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa Bitcoineihin. Tähän listaukseen palvelu pääsee vain sen takia, että kyseessä on tuttu ja turvallinen pohjoismainen kaupankäyntialusta. Kustannukset ovat tässä kauppapaikassa korkeimillaan.

Parhaat välittäjät

 • 4.3/5
  nexo.ioLogo
  nexo.io
  Steikkaus
  APY asti 8%
  42+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP
  On saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja
  Laadukkaalle käyttökokemukselle
  • 1 Maksutavat/talletustavat
  • APY ehdoista riippuen 8 % Tarjoaa jopa
  • €2000000 Talletusraja

 • Nopea talletus4.6/5
  Plus500Logo
  Plus500
  Perustaa/aloittaa2007
  Luotettava pelaaja
  0+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien
  On saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja
  Laadukkaalle käyttökokemukselle
  • 0 Maksutavat/talletustavat

  77 % piensijoittajista voi menettää rahaa käydessään kauppaa CFD-tuotteilla tämän palveluntarjoajan kanssa. Sinun tulee harkita tarkasti, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

 • 4.6/5
  bitpandaLogo
  bitpanda
  Steikkaus
  APY asti yes%
  0+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien
  On saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja
  Laadukkaalle käyttökokemukselle
  • 0 Maksutavat/talletustavat
  • APY ehdoista riippuen yes % Tarjoaa jopa

 • Nopea talletus4.8/5
  coinmotionLogo
  coinmotion
  Suomenkielinen
  Livechat
  5+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP
  Kryptovaluuttakortti
  matalat kulut
  • 3 Maksutavat/talletustavat
  • €2500 Talletusraja
  • €20000 Kuukausittainen talletusraja

 • Nopea talletus4.8/5
  etoroLogo
  etoro
  Suomenkielinen
  Livechat
  51+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien Bitcoin, Cardano, Polygon, Avalanche
  Kryptovaluuttakortti
  matalat kulut
  • 13 Maksutavat/talletustavat
  • APY ehdoista riippuen 4.3 % Tarjoaa jopa
  • €10000 Talletusraja

 • Mikä on paras Bitcoin pörssi – miten se määritellään?

  Aikaisemmin hieman sivusimme aihetta, eli niitä arviointikriteereitä, joihin perustamme listauksemme. Aloittaessasi kryptosijoittamista haluat päästä mahdollisimman nopeasti jyvälle siitä mistä oikeasti on kyse.  Koko kryptovaluutta konsepti voi tavallisen sijoittajan korvaan tuntua vaikealta, saatikka kokemattomalle sijoittajalle.

  Siksi me haluamme esitellä sinulle sellaisia vaihtoehtoja, joilla pääset nopeasti alkuun ja saat tehtyä mahdolliset sijoitukset ongelmitta.

  Paras Bitcoin pörssi on sellainen, joka sopii kunkin sijoittajan henkilökohtaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten kustannukset, kaupankäynnin helppous tai yleinen joustavuus on eToro vastaus näihin kaikkiin kysymyksiin.

  Kyseinen yritys on aikaisemmin ollut tunnettu johdannaistuotteistaan, mutta nykyään monet kryptovaluutoista innostuneet sijoittajat ovat löytäneet palvelun. Palvelussa voi siis sijoittaa muihinkin kryptovaluuttoihin, kuin pelkästään Bitcoineihin.

  Parhaimmat kaupankäyntialustat ovat selkeitä ja läpinäkyviä

  Jokainen meistä haluaa kaupankäyntialustan, joka on luotettava ja helppokäyttöinen, mutta haastavuus iskee siinä kohtaa, kun puhutaan nimenomaan Bitcoin pörssistä. Tavallisille sijoitustuotteille on huomattavasti enemmän tarjontaa kuin kryptovaluutoille.

  Euroopassa virtuaalivaluuttasijoittaminen on vielä todella monelle varsin vieras käsite, vaikka jokainen on varmasti kuullutkin Bitcoin miljonääreistä, jotka ovat yllättäen rikastuneet vuosikymmenen takaisilla sijoituksillaan.

  Erityispiirre virtuaalivaluutoille Euroopassa on niiden sääntelemättömyys, eli kryptovaluuttoja ei sääntele mitkään regulaatiot, tahot tai muutkaan määräykset vaan kyseessä on puhtaasi markkinoiden kysynnän ja tarjonnan mukaisesti määräytyvä hinta, jonka takia korkea volatiliteetti eli vaihtelevuus päivänsisäisissä kursseissa on kryptovaluuttojen kohdalla suurta.

  eToro on siitä poikkeuksellinen kauppapaikka, että vaikka se tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden käydä kauppaa reguloimattomilla sijoitustuotteilla, sen toimintaa valvoo useat finanssialan tahot ja viranomaiset.

  Asiakaspalvelu ja helppokäyttöisyys näyttelee merkittävää roolia

  Koska kryptovaluutat ovat monille asiasta kiinnostuneille täyttä hepreaa, mutta he uskovat siihen ja haluavat aidosti mukaan sijoittamaan tulevaisuuden teknologiaan, on hyvin tärkeää, että myös heille annetaan mahdollisuus ostaa Bitcoineja.

  Tästä syystä olemme ottaneet myös asiakaspalvelun tavoitettavuuden, ystävällisyyden ja ammattitaidon huomioon tehdessämme tätä vertailua. Monet saattavat tarvita apua ja sitä harvoin on saatavilla Suomen kielellä etenkin, kun on kyse kryptovaluutoista.

  Monet suomalaiset piensijoittajat turvautuvatkin internetissä toimiviin sivustoihin, kuten tämä. Näin he saavat tiedonjanonsa sammutettua, sekä lisätietoa tärkeistä heitä itseään kiinnostavista asioista.

  Mikä on paras paikka ostaa Bitcoineja – Virtuaalivaluutat.net vastaa

  Jokainen, joka haluaa sijoittaa Bitcoineihin, on varmasti törmännyt jo tässä kohtaa useisiin eri vaihtoehtoihin. Ja juuri siksi, koska vaihtoehtojen kirjo on niin laaja, he haluavat lisätietoa siitä minkälaisista kauppapaikoista oikeasti on kyse.

  Mielestämme eToro on ylivoimaisesti paras paikka sijoittaa Bitcoineihin ainakin tällä hetkellä. Suomalaisille ei ole tarjoilla montakaan Bitcoin pörssiä, joka olisi yhtä helppokäyttöinen, läpinäkyvä ja selkeästi ymmärrettävä kuin tämä kaupankäyntialusta.

  Näin pääset ostamaan Bitcoineja:

  1. Avaa tili eTorolle ja vahvista rekisteröityminen
  2. Siirrä rahaa eToro-tilillesi
  3. Osta haluamaasi virtuaalivaluuttaa ja siirrä se halutessasi säilöön omaan lompakkoosi.

   

  Toivomme, että tästä kirjoituksesta oli sinulle aidosti hyötyä. Jos haluat lisää tietoa virtuaalivaluutoista ylipäätänsä tai esimerkiksi kursseista, tutustu rauhassa sivustoomme. Löydät kaiken tiedon mitä tarvitset kryptosijoittamisen aloittamisen.