Koti mastercard-hyvaksyy-kryptovaluutat

Mastercard hyväksyy kryptovaluutat

Sisällysluettelo

Bitcoinin hurja nousukiito on herättänyt jälleen huomiota, tämän ovat noteeranneet medioiden lisäksi myös yksittäiset sijoittajat, jotka nyt tankkaavat Bitcoin varastojaan. Virtuaalivaluutta buumin vaikutuksia nähdää ympärillä, sillä nyt MasterCard on ilmoittanut ottavansa kryptovaluutat mukaan palveluihinsa.

Tämä tarkoittaa, että Mastercard tarjoaa luottokortteja ja maksutapoja joissa voit hyödyntää virtuaalivaluuttaa. Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi kryptovaluuttaluottokortit ja myöhemmin osaksi palvelua tulevat muut krypto-maksutavat verkossa.

Mastercardin yksi digipuolen johtajista Raj Dhamodharan viittasi tiedotteessaan näkemyksenä digitaalisten varojen tulosta osaksi nykyaikaista maksukäytäntöä. Olemme siis auttamatta siirtymässä kohti digitalisoitutta yhteiskuntaa, jossa myös maksut tapahtuvat digitaalisesti.

Mastercard ei kuitenkaan suoraan ilmoittanut mitä kryptovaluuttoja tämä uutinen koskee, mutta haluaa osallistua kasvavaan muutokseen, jossa koko maksupalveluiden paradigma saattaa kokea hyppäyksen.

Mastercardin lisäksi olemme aikaisemmin nähneet myös Paypalin ottavat palveluunsa useita kryptomaksuvaihtoehtoja ja myös pienempiä maksuoperaattoreita, jotka tukevat kryptovaluuttoja. Mastercard ei kuitenkaan halua kannustaa kryptovaluuttojen käyttämiseen, mutta kokee näiden muutosten olevan tarpeellisia tulevaisuuden suhteen.

Voit lukea koko uutisen englanniksi täältä:

https://www.mastercard.com/news/perspectives/2021/why-mastercard-is-bringing-crypto-onto-our-network/