Koti kryptovaluutat tether

Osta Tether

Tether yleiskatsaus

Tether on Bitcoiniin pohjautuva kryptovaluutta, joka sallii käyttäjien lähettää, vastaanottaa ja tallettaa digitaalsta valuuttaa. Tällä hetkellä se on sallittu vain USD vastineisiin, mutta tullaan lisäämään vielä lähitulevaisuudessa myös EUR valuuttaan.

Tetherin ei uskota nousevan merkittävästi, mutta sen uskotaan pystyvän säilyttämään arvonsa tehokkaasti, sillä se verrataan aina perinteiseen valuuttaan kuten esimerkiksi USD seuraavalla tavalla.

1 Tether on 1 USD, joka tarkoittaa, että sen hinta on sidottu valuuttaindeksiin.

Tether ostaminen

Tetheriä ostetaan verkossa samalla tavalla kuin mitä tahansa muuta kryptovaluuttaa, eli markkinapaikalta ostamalla ja tallettamalla omaan virtuaalilompakkoon tai jättämällä se säästöön itse kaupankäyntialustalle.

Tetherin kehitykseen ovat vaikuttaneet useat eri henkilöt ja muutama julkisuuden henkilö on hehkuttanut valuuttaa.

Miten Tether syntyi?

Tether tai lyhyemmin USDT kehitettiin Hong Kong:issa sijaitsevan yrityksen nimeltä Tether toimesta. Sen alkuperäisenä ideana oli toimia fyysisen valuutan korvikkeena, vastaamalla täysin samaa arvoa kuin esimerkiksi yhdysvaltojen dollari.

Koska sen arvo on sidottu valuuttaan eikä sitä voi erikseen louhia se lasketaan niin sanottujen ”stablecoins” eli turvattujen valuuttojen joukkoon.