Koti kryptovaluutat polkadot

Osta Polkadot

Polkadot yleiskatsaus

Polkadot on heterogeeninen moniketjuinen transaktio ja käännös sovellus, joka mahdollistaa ”sivu-ketjut” yhdistettävän alkuperäiseen lohkoketjuun.

Polkdotin perustajana pidetään Ethereumin toista perustajaa Gavin Woodia.

Polkadot lohkoketjuteknologian valuuttayksikkö on nimeltään DOT ja se on ollut rajussa nousussa viimeisen vuoden aikana.

Polkadot ostaminen

Polkadot virtuaalivaluuttaa DOT1 tai DOT2 voi ostaa lähes jokiselta kryptovaluuttoja myyvältä kaupankäyntialustalta. Suosittelemme kuitenkin olemaan tarkkana ja käyttämään vain hyväksi ja luotettaviksi tunnistettavia kaupankäyntialustoja.

Voit lukea lisää turvallisista kaupankäyntialustoista sivuiltamme.

Suosittelemme tutustumaan tarkemmin Polkadotin toimintaan ja tulevaisuuden näkymiin ennen kuin laitat rahaa enemmän tähän sijoituskohteeseen. Vaikka Pokadot on noussut tunnetuksi kryptovaluutaksi, voi silti perinteiset Ethereum ja Bitcoin teknologian valuutat olla parempia.

Miten Polkadot syntyi?

Gavin Wood sai idean Polkadotin kehittämiseen mallintaessaan ja rakentaessaan Ethereum2.0 teknologiaa. Wood julkaisi Polkadotin vuonna 2016 lähellä Joulua.

Polkadotin päällimmäisenä ideana on luoda uusi pioneeriratkaisu teknologioiden yhdistämiseen, jonka hän mieltää nimellä Web 3.0.

Varsinainen kryptovaluutta DOT sai kuitenkin alkunsa vasta Lokakuussa 2017, jolloin julkaistiin ensimmäinen erä tokeneita.