Koti kryptovaluutat chainlink

Osta Chainlink

Chainlink on lohkoketjuteknologiaan perustuva sovellus, jonka valuuttayksikkö on LINK. Chainlinkin on perustanut fintech-yritys nimeltä SmartContract Chainlink Limited SEZC.

Chainlinkin päällimmäisenä tavoitteena on ollut luoda helppokäyttöinen ja nopea maksujärjestelmä, jota voivat hyödyntää pankit, jälleenmyyjät sekä dataa voivat hyödyntää myös ei lohkoketjuteknologiaan perustuvat yritykset ja yhteisöt.

Kryptovaluuttaa LINK käytetään Chainlink teknologiaa käyttävien sovellusten kesken. Monet pankit ja maksulaitokset ovat hyväksyneet tämän virtuaalivaluutan osana maksutapojaan ja monet käyttävät Chainlinkin mahdollistamaa transaktio-järjestelmää.

Chainlink kryptovaluuttaa LINK voi ostaa kuka tahansa suoraan verkon markkinapaikoilta. Me suosittelemme kuitenkin tutustumaan LINK valuutan käyttökohteisiin ja arvonmääritykseen ennen sijoituksen tekemistä.

Tutustu myös eri kaupankäyntisovelluksiin, jotka soveltuvat esimerkiksi holdaajalla tai aktiivisemmalle kryptotreidaajalle. Me Virtuaalivaluutat.net -sivuilla vertailimme myös kaupankäyntialustojen välitys- ja kaupankäyntipalkkiot.

Parhaimmillaan kyseinen valuutta on ollut top 20 suurimman kryptovaluutan joukossa vuonna 2019.

Chainlink perustettiin jo vuonna 2013, mutta julkaistiin virallisesti kesällä vuonna 2017 Sergey Nazarovin, Steve Ellisin ja Mark Obladin toimesta. Vähän tuon jälkeen Marraskuussa 2017 se julkaisi ensimmäisen kryptovaluuttansa LINK:in.

Vuonna 2019 LINK -valuutan arvo nousi erittäin radikaalisti, joka herätti epäilyksiä pump & dump teemaisesta aktiviteetista, jossa suuret tekijät ostavat valuuttavarannot tyhjiksi ja manipuloivat näin hintaa.

Tiestikö, että Chainlink on tehnyt yhteistyötä Polkadotin kanssa vuodesta 2020?