Koti kryptovaluutat cardano

Osta Cardano

Cardano yleiskatsaus

Cardanon valuutta yksikkö on ADA ja se on perustettu vuonna 2017 Charles Hoskinsonin toimesta, joka on osallistunut myös Ethereumin ja BitSharen kehitykseen. Hän yritty alunperin pitää Ethereumin voittoa tavoittelemattomana projektina, jonka takia jätti silloisen hankkeen omalta osaltaan.

Cardano toimii lähes tulkoon samalla tavalla kuin Bitcoin. Suurin ero löytyy kuitenkin tavasta luoda valuuttaa. Cardano käyttää vain ensimmäistä lohkoketjun osaa, jonka jälkeen loput luodaan ilman niin kutsuttua ”trusted partya”.

Cardano ostaminen

Cardanoa voi ostaa muiden virtuaalivaluuttojen tapaan siihen erikoistuneilta kauppapaikoilta. Koska Cardano on vielä hieman vähemmän tunnettu vaikka sen markkinaarvo onkin jo 600 miljoonaa dollaria löytyy se vain harvoilta kauppapaikoilta.

Sinun onneksesi me löysimme useamman turvallisen alusta kaupankäyntiin, jonka valikoimasta löytyy myös kryptovaluutta Cardano.

Miten Cardano syntyi?

Cardano tai tutummin ADA syntyi Charles Hoskinsonin toimesta, joka oli mukana myös Ethereumin kehitysvaiheessa, mutta jättäytyi myöhemmin pois kehitellen omaa Cardano hankettansa.

Cardanon erottaa muista valuutoista se, että se on hyvin joustava ja luotettava siinä mihin Bitcoin tai esimerkiksi Ethereum ei pysty, Cardano pystyy.