Koti kryptovaluutat binance-coin

Osta Binance Coin

Binance Coin yleiskatsaus

Binance Coin on tunnetun Binance -kryptovaluutta markkina-alustan lippulaiva tuote, joka kulkee yksikkönimellä BNB. Se käyttää Ethereum lohkoketjuteknologiaa ERC 20 standardilla ja sillä on tiukka 200 miljoon BNB tokenin rajoitus.

Binance on perustettu vuonna 2017 ja sen perustaja on Changpeng Zhao, yritystä johdetaan Maltalta käsin ja se onkin yksi harvoista Maltalla toimivista kryptovaluuttateknologioista.

Binance coin ostaminen

Binance coineja voi ostaa lähes kaikilta muitakin kryptovaluuttoja myyviltä alustoilta. Suosituin hankintapaikka Binancen omille tokeneille on yllätys yllätys Binance itse.

Kolikkojen säilöminen tapahtuu joko fyysisesti omaan kryptovaluutta-lompakkoon tai vaihtoehtoisesti suoraan markkinapaikalle.

Binancen valuuttaa on kuitenkin rajoitettu, sillä sitä on enimmillään markkinoilla vain 200 miljoonaa kappaletta.

Miten Binance syntyi?

Binance coin julkaistiin markkinoille Kesäkuussa 2017. Tuolloin oli mahdollista lunastaa kyseistä valuuttaa noin 15 miljoonan dollarin edestä.

Koska Binance coinia ei voi louhia, sen arvon odotetaan nousevan merkittävästi tulevien vuosien aikana. Lisäksi se käyttää Ethereum teknologiaa, joka mahdollistaa valuutan tehokkaan hyödyntämisen myös tulevaisuudessa.

Ensimmäisessä annissa ostajakunta ylitti 20 000 ihmistä, nykyään valuuttaa omistetaan kuitenkin runsaasti enemmän.

Binancen BNB valuutta nousi 14.2.2021 yhdessä päivässä 38 prosenttia.