Koti kayttoehdot

Käyttöehdot

Sisällysluettelo

Yleiskuvaus

 

Tässä sopimuksessa osapuolet ovat sivusto: Virtuaalivaluutat.net (jäljempänä ”palvelu”) ja palvelun käyttäjä (jäljempänä ”käyttäjä”).

 

Tällä sopimuksella sovitaan sivuston käyttöehdoista.

 

Virtuaalivaluutat.net palvelun käyttäjät pystyvät tutustumaan eri virtuaalivaluuttoihin, niiden kursseihin ja ostomahdollisuuksiin.

 

Kaikki palvelussa annettavat tiedot on tarkoitettu vain informatiivisiin ja yleissivistäviin tarkoituksiin, eikä sivustolla ilmoitettuja tietoja tule käsittää juridisena, kaupallisena, lääketieteellisenä tai sijoitusneuvontana.

 

Palvelu ja siihen sidoksissa olevat tahot eivät ole vastuussa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista, joka saattaa aiheutua näillä sivuilla tarjoamaamme palveluun ja sen käyttöön liittyen.

 

Sivuston käyttäminen ei edellytä rekisteröitymistä tai muuta tunnistautumista, jonka takia emme kerää henkilötietoja. Saatamme kerätä anonyymiä dataa sivuston käytöstä.

 

Huomioi kuitenkin, että sivustollamme esitellyt kaupankäyntialustat saattavat edellyttää rekisteröitymistä. Kaupankäyntialustojen noudattama käytäntö voi kuitenkin vaihdella tapauskohtaisesti.

 

Virtuaalivaluutat.net pyytää käyttäjiään tutustumaan erikseen kuhunkin virtuaalivaluuttaan ja niitä tarjoaviin kaupankäyntialustoihin ja niiden soveltamiin käyttöehtoihin.

 

Virtuaalivaluutat.net internet-sivujen käyttäminen on sallittua vain, mikäli käyttäjä hyväksyy tämän käyttösopimuksen.

 

Palvelu on käyttäjillensä maksuton.

 

Immateriaalioikeudet

 

Internet-sivuilla olevan aineiston kopiointi, julkaiseminen, edelleen jakelu tai tallettaminen ilman nimenomaista lupaa on kielletty, lukuun ottamatta säilyttämistä tietokoneella tai tulostamista yksityistä käyttöä varten.

 

Jos väärinkäyttöä havaitaan, johtaa se oikeudellisiin toimenpiteisiin.

 

Käyttäjän oikeudet ja velvollisuudet

 

Käyttäjän tulee käyttää plavelua Suomen lakien ja asetuksien mukaisesti.

 

Virtuaalivaluutat.net internet-sivuille saa linkittää vapaasti.

 

Virtuaalivaluutat.net palvelun oikeudet ja velvollisuudet

 

Virtuaalivaluutat.net ei myy eikä välitä sivustolla esiteltyjä valuuttoja lainkaan käyttäjälle, vaan varsinainen ostaminen tapahtuu itsenäisten kaupankäyntialustojen omilla sivuilla.

 

Käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä valitsemansa kaupankäyntialustan omilla internet-sivuilla mainitut käyttöehdot sekä tilauksia ja toimituksia koskevat toimitusehdot.

 

Kaupankäyntialustat vastaavat palvelussa esiteltyjen valuuttojen myynnistä ja toimituksesta asiakkaille täysin itsenäisesti.

 

Virtuaalivaluutat.net ei vastaa millään tavalla palvelussa esitetyn aineiston (tekstit, kuvat) oikeellisuudesta, eikä luonnollisestikaan kolmannen osapuolen julkaisemasta aineistosta, johon palvelun internet-sivuilla on linkki.

 

Palvelun sisältö toimitetaan sitoumuksetta ja sellaisenaan.

 

Virtuaalivaluutat.net palvelu pidättää oikeuden päivittää näitä sivuja tai sulkea ne milloin tahansa.

 

Virtuaalivaluutat.net palvelu ei vastaa mistään mahdollisesta kulusta, menetyksestä tai vahingosta, joka aiheutuu näiden palvelujen käyttämisestä tai käytön estymisestä.

 

Palvelun käyttäjä hyväksyy sen, että palvelu toimitetaan sellaisena kuin se on ja sen käyttö tapahtuu omalla vastuulla.

 

Palvelu ei takaa, että palvelu olisi virheetön tai keskeytyksetön.

 

Virtuaalivaluutat.net ei takaa, että palvelun kautta hankitut tuotteet tai palvelut vastaavat käyttötarkoitus- tai laatuodotuksia.

 

Tuotteiden tai palveluiden ostaminen tapahtuu käyttäjän ja kauppiaan välisen sopimuksen ehtojen mukaisesti, eikä palvelu Virtuaalivaluutat.net tai sen omistaja(t) ole missään vastuussa sopimuksen sisällöstä.

 

Saatamme saada palkkion mikäli käyttäjä siirtyy kolmannen osapuolen sivuille palvelustamme.

 

Soveltaminen

 

Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.