Siirry suoraan sisältöön

Dogecoin ostaminen - 5 helppoa tapaa

Muistatko Doge -meemin? Kyllä, juuri sen. Osta nyt Dogecoinia itsellesi näiden ohjeiden avulla.

Dogecoin on yksi niistä virtuaalivaluutoista, joista kuulee puhuttavan internetissä jatkuvasti.

Alunperin kyseessä oli niin kutsuttu meemikolikko, joka on alkanut saada yhä enemmän huomioita ja suosiota. Sijoittajat uskovat jopa Elon Muskin johdolla tämänkin kolikon nousevan merkittävästi lähitulevaisuudessa.

Ennen kuin voit siirtyä suoraan ostamaan Dogecoineja, sinulla pitää olla perusasiat hallussa. Tässä ohjeet niille, jotka ovat malttamattomia ja tietävät jo mistä on kyse:

  1. Ennen kuin voi aloittaa Dogecoinien ostamisen tarvitset siihen soveltuvan lompakon, joka voi olla joko Ledger tai Exodus.
  2. Kaiva Dogecoin osoitteesi ja etsi kauppapaikka, jossa voit ostaa Dogecoinia. Me suosittelemme eToroa alhaisten välityspalkkioiden ja helppokäyttöisyyden vuoksi.
  3. Osta Dogecoineja ja siirrä ne Doge -lompakkoosi talteen.

 

Lyhykäisyydessään saat ostettua Dogecoinia edellämainitulla tavalla. Jos haluat tietää enemmän Dogecoinista ja siitä millä tavoin voit ostaa niitä. Jatka lukemista.

Arvosana
5/5
Käy kauppaa kryptovaluutoilla eTorolla
* Pääomasi voi olla vaarassa. Muita maksuja voidaan soveltaa.

Mikä on Dogecoin?

Dogecoin on saanut alkunsa vuonna 2013 Billy Markuksen toimesta, joka on Yhdysvalloissa asuva koodari. Alun perin vitsistä liikkeelle lähteny Dogecoin (DOGE) on saavuttanut suuren suosion etenkin nuorempien sijoittajien keskuudessa. Nykyään se on yksi parhaiten tunnistetuista kryptovaluutoista.

Parhaiten se kuitenkin tunnetaan termistä Doge, jonka meemiä kuvaa myös kyseisen virtuaalivaluutan symboli.

Kolikon saatavuutta oli alun perin tarkoitus rajoittaa, mutta myöhemmin päätettiin, että valuuttaa saa olla loputtomasti saatavilla, eli sitä voi louhia.

Dogecoinilla on uskomattoman vahva yhteisö ja omat kannattajansa, jotka jaksavat uskoa valuutan tulevaisuuden näkymiin. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Dogecoin on pyörinyt jatkuvasti otsikoissa vaikuttaen siltä, että kyseinen valuutta kursseineen on lähdössä merkittävään nousuun.

Dogecoin

Dogecoinia käytetään usein lahjoitusten antamiseen esimerkiksi Reddit ja Twitter -sivustoilla.

Dogecoin ostaminen - näin ostat Dogecoineja

Vaihe 1. – Aloita sopivan lompakon valitsemisella

Ensimmäisessä vaiheessa tarvitset krypto-lompakon, johon voit säilöä Dogecoinit.

On olemassa erilaisia lompakoita, joilla on eri ominaisuuksia, käyttötarkoitukset ja turvallisuuden taso. Me suosittelemme yksinkertaisuudessaan esimerkiksi helppokäyttöistä Ledger-lompakkoa Dogejen säilömiseen.

Lompakon osoitteen saat nopeasti selville riippuen käyttämästäsi menetelmästä. Lompakon osoite on pitkä koodi, jossa on isoja ja pieniä kirjaimia sekä numeroita kuten esimerkiksi: DKS24ifas9bamdDKsk0k92s

Vaihe 2. – Valitse kaupankäyntialusta

Sopivan markkinapaikan löytäminen virtuaalivaluuttojen ostamiseen voi aluksi tuntua haastavalta, kun tarjoilla on niin paljon vaihtoehtoja. Olemme kuitenkin itse olleet mukana niin kauan virtuaalivaluuttabuumissa, että tiedämme suosituimmat paikat ostaa, ja myydä kryptovaluuttaa.

Monet suosittelevat esimerkiksi Binancea tai Krakenia, mutta mielestämme helppokäyttöisin ja nopein alusta on eToro. Voit myös ostaa valuuttaa eTorolta ilman lompakkoa, koska voit säilöä kolikot alustalle.

eTorosta löydät kaikki suosituimmat kryptovaluutat ja saat tehtyä ostotoimeksiannon muutamassa minuutissa, kun olet vahvistanut ensin luomasi tilin. Voit ostaa kryptovaluuttaa luottokortilla, visalla tai vaikka PayPal maksutavalla.

Vaihe 3. – Siirrä Dogecoinit lompakkoosi

Tämä vaihe ei ole välttämätön, etenkin jos käytät eToroa virtuaalivaluuttojen ostamiseen. Dogecoineja voi säilöä myös kaupankäyntialustoille. Jos olet aikeissa holdata kolikkoja pidempään, suosittelemme siirtämään ne edellä mainittuun lompakkoon, jossa ne saavat rauhassa odottaa mahdollista arvonnousua.

 

Usein kysyttyä Dogecoineista:

Onko Dogecoinien ostaminen turvallista?

Kyllä. Dogecoinien ostaminen on täysin turvallista, kun noudatat tällä sivulla esiteltyjä ohjeita.

Voiko Dogecoineja louhia?

Dogecoineja pystyy louhimaan melko alhaisillakin louhintatehoilla, mutta sähkön ollessa kallista se ei ole kannattavaa tällä hetkellä. Ainakaan Suomessa

Voiko Bitcoinit vaihtaa Dogecoineiksi?

Voit vaihtaa esimerkiksi Binancella suoraan Bitcoinit Dogecoineiksi, mutta miksi et mielummin sijoittaisi uutta rahaa Bitcoinien lisäksi myös Dogecoineihin.

Mielipiteemme ja kokemuksia Dogecoinista

Mielestämme meemikolikko Doge on hyvinkin potentiaalinen sijoituskohde sen suuren tunnistettavuuden takia. Kolikon käyttökohteista emme menisi takeisiin, sillä kyseessä on kuitenkin melko vanha kryptovaluutta, jos verrataan sitä moderneihin valuuttoihin.

Dogecoin sopii kuitenkin erinomaisesti esimerkiksi rahoitus tai varainkeruu tavoitteisiin, jonka takia sille saattaa löytyä omat käyttökohteensa.

Kaiken kaikkiaan voimme suositella Dogecoinia hyvänä lisänä omaan virutaalivaluutta-portfolioon, mutta emme missään tapauksessa laittaisi suurinta osaa sijoituspääomasta vain Dogejen varaan.

Nähtäväksi jää, tuleeko myös Dogecoinista uusi raketti.